Praat Lokaal HSP 

Tijdens deze avond leer je van elkaars deskundigheid en voel je je gesteund door de herkenning in elkaars verhalen. Er wordt onderling ervaringen en tips uitgewisseld. Op verzoek kunnen specifieke thema’s besproken. Kom je ook naar het Praat Lokaal Hoog gevoeligheid?

Voor en door ouders
Het Praat Lokaal wordt begeleid door Cathelijn van Ingen, Kunstzinnig therapeut en HSP begeleider. Cathelijn is moeder van twee HSP dochters en is naast het voeren van haar praktijk vrijwilliger bij Ouders Lokaal.

Praat Lokaal HSP is een plek voor ouders om met elkaar te verbinden, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. We praten over, luisteren naar en doen oefenen m.b.t. het thema: hooggevoeligheid. Zowel vanuit het hooggevoelige kind als vanuit de hooggevoelige ouder ervaren. Dus ben jij als ouder (s) hooggevoelig, of is je kind hooggevoelig of beiden en ervaar je dat dit soms best flink heftig is en zou je hier graag met gelijkgestemden over willen praten en willen delen? Kom dan ook!. Niets moet, Jij bent oké helemaal zoals je bent en de sfeer is hsp Proof ;-). Dat betekent dat we vanuit respect en vertrouwen met elkaar delen en dat we een liefdevolle veilige sfeer creëren waarin we elkaar steunen en waar groei mogelijk is.

Deelname en aanmelden
Praat Lokaal is er elke 2 maanden en is gratis.  Je kunt aan de avonden afzonderlijk deelnemen en aanmelden. We stellen het wel op prijs als je je van tevoren aanmeldt.

Datum: 18 mei 2020
Locatie: De Broedplaats, Herenweg 63E, Vinkeveen (naast de bibliotheek)
Aanvang: 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
Einde: 21:30 uur
Kosten: gratis

Note: Bij te weinig aanmeldingen annuleren wij de avond. Hierover krijg je telefonisch (per sms) bericht over. Vul daarom zorgvuldig je telefoonnummer in op onderstaand formulier. Wij zullen je nummer verder niet opslaan en uitsluitend voor deze avond in geval van annulering gebruiken.

* indicates required
Email Marketing Powered by Mailchimp