Aanmelden Zoom Workshop Social Media & Verantwoord Gamen

Je kind(eren) zijn het grootste deel van de dag thuis en zullen ongetwijfeld meer online zijn op social media, games, etc. dan je normaliter toelaat. Hoe ga je er in deze uitzonderlijke periode mee om? Hoe bewaak je de grenzen, hoe maak je werkende afspraken over beeldschermtijd en gamen en hoe begeleid en bescherm je je kind ‘online’? Dit en meer tijdens deze Zoom-workshop. De workshop is interactief. Er is ruimte voor al je vragen over het game- en onlinegedrag van je kind en hoe jij daarmee om kan gaan.
 
Zoom Workshop

Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. De workshopbegeleider kan ook haar computerscherm delen waardoor er op die manier -ter ondersteuning van het thema- ook informatie gedeeld kan worden. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis. 

Ouders voor Ouders
Deze Zoom-workshop wordt begeleid door Sidney Lehman, zelf vader en mede oprichter van Stichting Verantwoord Gamen welke is ontstaan uit ruim10 jaar praktijk ervaring in het begeleiden van professionele gamers in Nederland. 5 jaar gelden starten ze met het combineren van die ervaring met onderzoeksresultaten van wetenschappers omtrent gerelateerde onderwerpen om zo positieve en bruikbare handvatten voor gamers en hun direct omgeving te creeren.  Zij werken op de achtergrond samen met zowel de wetenschappers/onderzoekers (Verslavingszorg en ervaringsdeskundigen) als de meest toonaangevende partijen in de game industrie) Professionele game-clubs en game- ontwikkelaars.

Deelname en aanmelding
Deelname aan is gratis na aanmelding via onderstaand formulier. Omdat de Zoom Workshop net als onze andere workshops interactief is, hanteren we een maximum van 10 deelnemers. Na aanmelding krijg je van ons inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’. Deze begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl.

* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp