Aanmelden is niet meer mogelijk

Zoom Workshop Gezinsbalans tijdens Corona

Heb je behoefte om je verhaal kwijt te kunnen?
Of om even te sparren met andere ouders?
Of gewoon je hart te luchten?
Om te horen hoe andere ouders het aanpakken?

Het is normaal gesproken al helemaal niet gemakkelijk om je gezin draaiende te houden, om alle ballen in de lucht te houden. Deze onwerkelijke tijd waarin we nu met elkaar zijn beland, maakt het alleen maar nóg uitdagender. Kinderen, jongeren en ouders zijn veel meer thuis dan gewoonlijk. Dat kan voor spanningen zorgen. Spanningen die er misschien al waren, of door de situatie juist zijn ontstaan.

Dan kan het helpen dat je ziet en hoort dat je niet de enige bent. Tijdens deze ZOOM bijeenkomst speciaal voor Buurtgezinnen, georganiseerd door Ouders Lokaal, sta je in verbinding met elkaar! We kunnen leren van elkaar, begrip hebben voor elkaar of gewoon lachen met elkaar. En weet je…..dat kan enorm opluchten, zodat je er weer even tegenaan kunt! Doe je mee? 

Zoom Workshop
Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. De workshopbegeleider kan ook haar computerscherm delen waardoor er op die manier -ter ondersteuning van het thema- ook informatie gedeeld kan worden. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis. 

Ouders voor ouders
Deze ‘zoom’ workshop wordt begeleid door Minke Keizer. Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de Marketingcommunicatie, heeft Minke in 2012 het roer omgegooid en is ze gestart met de 5 jarige opleiding tot Levenstherapeut aan de School of Life. Het beste cadeau wat ze zichzelf ooit heeft gegeven en van hieruit heeft ze de overstap gemaakt naar het coachingsvak. Minke (1978) is getrouwd en moeder van Ramon en Kim (2007 en 2010) en momenteel werkzaam als coach en trainer op het gebied van werk/privé balans. Minke: “ik heb me als vrijwilligster bij Ouders Lokaal aangesloten om andere ouders te inspireren en met hen in gesprek te gaan over onderwerpen waar we als ouder allemaal mee te maken hebben. Zelf laat ik me ook graag inspireren dus ben blij uit te mogen maken van dit enthousiaste team van vrijwilligers.”

Deelname en aanmelding
Deelname is gratis na aanmelding. Omdat de Zoom Workshop net als onze andere workshops interactief is, hanteren we een maximum van 10 deelnemers. Wij zullen een tweede avond organiseren als de animo groter is.  Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Na aanmelding krijg je van ons inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’. Deze begint op donderdagavond 9 april om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl of hanna@buurtgezinnen.nl

 

* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp