Workshop Hechting

Ieder ouder heeft wel eens van het woord hechting gehoord en hoe belangrijk dit is voor de ontwikkeling van het kind. Maar wanneer start nu de hechting? Hoe ziet zo’n hechting er nu uit? 

De verbinding tussen jou en je kind. Een onvoorwaardelijke liefde tussen een ouder en kind. Een goede hechting is enorm belangrijk voor de ontwikkeling van een kind.  Maar hoe ziet dit er nu uit? Waar kan je dan aan denken ? En hoe ontstaat hechting? En wat gebeurt er als het niet goed gaat? Wat kan je doen als ouder? Heb je hier als ouder invloed op om de verbinding met je kind zo goed mogelijk te laten verlopen?

Tijdens deze workshop leer je meer over het ontstaan van deze magische band tussen ouders en kind. Het wordt een interactieve avond waarin kennis en verhalen delen centraal staan. 

  • Ontdek 5 handvatten om direct de verbinding met je kind te verstevigen
  • Leer over de 8 fases van hechting
  • Laat je inspireren over het ontstaan van een magische band tussen jou en je kind
  • Ontmoet andere ouders en leer van elkaar door ervaringen uit te wisselen.

Voor en door ouders
Natascha Bakker is opvoedcoach en trainer, eigenaresse van coachingpraktijk PUUR. Daarnaast ook moeder van twee kinderen, meisje (2014) en een zoon van (2016) en getrouwd met haar man. Daarnaast werkt Natascha parttime al jaren binnen als hulpverlener en komt bij gezinnen thuis. Natascha is vrijwilliger bij Ouders Lokaal en wil graag haar expertise vanuit haar beroep en vanuit haar ervaring als moeder met ander ouders delen.


Deelname en aanmelden
Deelname is gratis na aanmelding.  Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden.

Datum: 4 februari 2020
Locatie: Jeugdpunt, Second Base (in het gebouw vh zwembad aan Bisonspoor)
Aanvang: 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
Einde: 22:00 uur
Kosten: gratis (na aanmelding)

Note: Wij hanteren een minimum aantal van 6 deelnemers - als dit aantal 1 dag voor de workshop niet bereikt is zullen wij deze annuleren. Hierover krijg je telefonisch bericht. Vul daarom zorgvuldig je telefoonnummer in op onderstaand formulier. Wij zullen je nummer verder niet opslaan en uitsluitend voor deze workshop in geval van annulering gebruiken.

* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp